• +86-0755-28703386
  • Sales@litehomeled.com
  • Faʻamatalaga a Kamupani

SHENZHEN LITEHOME OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD.

HomeTala FouAtoatoa poloka poloka ki moli moli

Atoatoa poloka poloka ki moli moli

2022-12-29
I le faaiuga o Tesema, na matou teuina se faʻataʻitaʻiga seti o le malamalama uila mo se malo. O loʻo iai le 5 eseese tulimanu o moli moli moli, 4 pcs 8-uaea dili digmable orgieking. I le faʻaopopo atu i le faʻamalamalamaina o modules, e i ai ni mea faʻafuasei modules, vaʻai nofoaafi modules ma le mataʻitu modules. O se tulaga sili lea ona atoatoa o supamaketi o supalama i luga o le vave o le vaifofo vagana o le sensor modules o loʻo i ai nei o loʻo i fafo atu o faʻasoa ma e le mafai ona gaosia se taimi le tumau. O lenei tagata Peretania o loʻo faʻatauina moli mo se supamaketi tele.

Ina ia mafai e le moli uila ona ausia le saogalemu Peretania, matou te faʻasaʻoina mea e maua ai le avanoa ma le ie puipui, ma afifi le pusa pito i fafo ma pepa pito i fafo ma pepa. Ia mautinoa o le malamalama o mea e le fetaui i totonu.

Afai e te fiafia i nei modules, talia fiafia e suesue.

Led Linear Trunking Light

IMG_3746

Trunking Lights

HomeTala FouAtoatoa poloka poloka ki moli moli

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu