• +86-0755-28703386
  • Sales@litehomeled.com
  • Faʻamatalaga a Kamupani

SHENZHEN LITEHOME OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD.

HomeTala FouFou sili atu lomiga o IP66 Tane Malamalama

Fou sili atu lomiga o IP66 Tane Malamalama

2023-02-03

O loʻo ia i matou le faagaebe sumproof lumpolere i se fou faʻaleleia atili i le sili atu o le malosi, sili atu le lelei ma faʻalelei malamalama lelei. O moli moli o le opebulac o le dubulaf o le dump promen ruliares mo le tele o talosaga, ma talafatu o lo o fai ma le sili ona lelei o le 2000

O le malamalama o le moli moli e sau i le 5 umi o le 0.6m, 1.2m, 1.5m, 1.8M ma 2.4 mita / w i luga o le vai-IP6 Fale. E leai se eletise eletise mai le lamatiaga talu ona tuʻufaʻatasia le module e taʻitaʻiina. Faʻamalolo ma Anti-gaoi pusa o loʻo aofia ai. O le lomiga fou ei ai le tau o le tau o loʻo i lalo ole 10% ma se lanu lanu i le 4 sdcm. O loʻo iai foʻi le tele o le malamalama o lanu e filifili ai mai, ma le 3000k 4000k 5000K ma le 6500K. O moli moli moli o loʻo avanoa foi e tasi o le tasi-batters faʻalavelaveina o le tagata faʻatau atu i le otometi suʻega.

O se tulaga tu o le IP66 Tana moli o lona faigofie ma faigofie le faʻapipiʻiina faʻafetai e aunoa ma le faʻapipiʻiina o kilipa ma mea faigaluega. O le Lumoinare e sau muamua ma foliga o se mea faigaluega-fua eletise eletise, ma se fetuunaiga tele fetuunai mo le toe suia o le tai muamua o le kisi muamua.

O le faigofie le faʻapipiʻiina o le Lumeinares e tatalaina ai i latou i le tele o le tele o faʻailoga faʻapitoa. E mafai ona latou tuʻuina atu i le sili atu le malamalama i le talafatu ma fale teu oloa, mea e mafai ai e le siʻosiʻoleina, pefu, susu ma le leai o se mea e faʻaosofia ai le osofaʻiga o le totoina. O le maualuga o le malosi malosi ma umi tausiga o le a fetaui lelei ma le umi o taimi o le sili atu o le auala o le lotoifale. O le Shock-faamaoniga IK08 Puipuiga o loʻo i ai le malosi o loʻo manaʻomia ai le leaga o tulaga o tagata faigaluega. I se faʻaopopoga, ma o latou taʻutaʻua fuamoa o loʻo i lalo ifo o le 10% ma o la latou lanu sili ona lelei o le faʻaaogaina o le SDMC <4, o loʻo fai foʻi moli uila i le tausiga o laina o tagata.
HomeTala FouFou sili atu lomiga o IP66 Tane Malamalama

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu