• +86-0755-28703386
  • Sales@litehomeled.com
  • Faʻamatalaga a Kamupani

SHENZHEN LITEHOME OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD.

HomeTala FouE fia lumets i le sikuea vae vae faleoloa faleoloa?

E fia lumets i le sikuea vae vae faleoloa faleoloa?

2023-09-14
Mulimuli mulimuli Lineweeme e aʻoaʻo atili e uiga i le malamalama
Lole totonu & lume (cd & lm)
O le iunite o le malamalama lelei o lole, e faʻavae i luga o le malosi o lo tatou moli masani, ae ua faʻamatalaina nei o le moli uliuli o le platitum. O se malamalama malamalama o le toniga i itu uma. Faʻatulagaina 1 Tesiaela o le malamalama o lona uiga o le toeseina o le 12.3 Lumen, o lona uiga, o loʻo i ai le 1 lumen i le iunite mautu. Lumeme o le iunite o le tafe o le tafe.

Malamalama (lux)
O le tele o le malamalama na salalau i luga o se gaioiga o loʻo taʻua o le malamalama. Faaalia i mea moni i le iunite vaega. Tasi lume i le sikuea vae o le aofaʻi o le moli uila tuu ese le vae tasi mai le luga o gaioiga ma le lole. Sulu mai le pupula o le lagi i le ao e tusa o le 1,000 lumets i le sikuea futu. I luga o se laulau o le moli uila, e tusa ma le 20 lumeni e oo i le sikuea futu. O le vaega o le metric Unit o Lux, o le 1 lumen i le sikuea mita. 1 lumen i le sikuea vae e tutusa ma le 10.76 lux pe latalata i le 10 lux.
I le Iunaite Setete, vae vae o loʻo faʻaaogaina ae le o matou o loʻo i ai le sikuea mita, aʻo le faʻaaogaina e Peretania. O lux o loʻo faʻaaogaina i atunuʻu Europa.

Mafaufauga lelei
A pa'ū le malamalama i luga o le laualuga, o loʻo atagia mai e tusa ai ma mea totino o le laufanua. O lenei mea totino o loʻo taʻua o le mafaufau i luga. O le atagia mai o le paʻepaʻe paʻepaʻe e latalata i le 100%, aʻo le faʻafetaui o le auala e pei o le 10%. O le pupula o le mea o se mea e fesoʻotaʻi ma le malamalama i luga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se lauʻeleʻele ma le faʻamatalaina o le 100% o loʻo i luga o le 10 vaetamage, o lana ata o le ata E mafai ona tusia le faʻatusatusaga pei o:
L = er --- (1)

I totonu o latou, o le ata pueata i vae-suamalie, ma o le oona i totonu o moligao. Ua atagia mai le R e faailoaina atu, faailoaina o se vaega o le tasi. Faʻaaogaina metric iunite, o le iunite o l ua teteʻe i le au liliuese (1 le afu e tutusa o le 0.0001 Lambert) ma le iunite o le luko. Faʻatusatusa (1) Naʻo le faʻaaogaina i luga o le atoatoa o loʻo aʻafia ai ma e le o faʻaaogaina pe a fai o le laualuga ei ai le shimmerting shen e ono pe le mafai ona vaʻaia i le mata.

O le a le mea e manaʻomia ai le faʻaaogaina mo faleoloa?


O le tele o moli auala mo faleoloa faʻatau atu mai le 750 i le 1000 lux . O le lanu o loʻo faia ai le tulaga o le mea e mafai ona o faleoloa e mafai ona avea ma o le ra ≥80 mo le lautele moli ma ra ≥90 mo le moli fou. O le pupula tulaga o le malamalama pito i luga e le tatau ona sili atu UGR <19.

E pei ona faʻaalia i le ata i lalo, Thesthome's Little Little moli o loʻo faʻaaogaina i supamaketi e ausia ai le averesi eleele eleele malamalama o le 450lux a o fono ugr <13. O le lelei tele lea mo le avanoa avanoa.

UGR<13 Retail lighting


HomeTala FouE fia lumets i le sikuea vae vae faleoloa faleoloa?

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu